Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2017.07.06. 07:59

Áder Trumppal találkozik; lengyel testvéreink továbbra is kemények a migrációs kérdésekben; a Jobbik pedig megismerkedett a Photoshoppal. A verõfényes csütörtök reggel legfontosabb hírei.
Áder János találkozik Donald Trumppal

A magyar államfő a Három Tenger Kezdeményezés nevű nemzetközi konferencián vesz részt ma Varsóban, ahol vendégként jelen lesz Donald Trump amerikai elnök is. A találkozón Magyarország képviseletén kívül Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Észtország, Litvánia, Lettország, Ausztria, Bulgária, Horvátország, Románia és Szlovénia vezetői vesznek részt. "Donald Trumpnak ez az első jelentős programjellegű és politikai fellépése Európában" — fogalmazott szerdán Krzysztof Szczerski, a lengyel államfő külügyi államtitkára. A sztoriról bővebben ITT olvashatsz.

Lengyel testvéreink eltántoríthatatlanok álláspontjuktól

Az IBRIS közvélemény-kutató szerdán közzétett felméréséből kiderült, hogy a lengyelek több mint 51 százaléka még akkor is ellenezné a muzulmán országokból érkező bevándorlók befogadását, ha emiatt kizárnák őket az Európai Unióból. Az eredményekből kiderült, hogy még az eurooptimista lengyelek is annyira ellenzik Brüsszel által sulykolt migránskvótát, hogy inkább elszakadnának a nemzetközösségtől, csakhogy ne kelljen muzulmán országokból érkező bevándorlókat befogadniuk. A kutatás részleteiről bővebben ITT olvashattok. 

A Jobbik esete a Photoshoppal

 Sztálini időket idéz a Jobbik retusálógépezete: Gyöngyösi Mártont eltüntették az egyik propagandafotójukról. A politikust szó szerint kiphotoshoppolták, hiszen eltüntették Vona Gábor mellől az egyik közös képükről. A lengyel túráról feltöltött képen Vona mögött látható Gyöngyösi, aki szorosan követi a hatalmas pálforduláson átesett párt vezetőjét. A képen látni, hogy míg Vona partnerével diskurál, addig Gyöngyösi a mellettük lévő luxusautót bámulja. A kép feltöltése óta több mint két hét telt el, azonban a kép ismét előkerült, hiszen Vona annak egy módosított változatát feltöltötte az oldalára. Nem tudni, hogy a BMW reklám, vagy Gyöngyösi előnytelen póza miatt, de a politikus eltűnt a fotóról, amit ITT tudtok megnézni.

És a nap dala, mivel már "kispéntek" van:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére