Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2017.06.28. 07:59

A legnagyobb magyar "civil szervezet" Soros-pénzzel van vastagon kitömve, Macron egyre több mindenben ért egyet Trumppal és ma tetõzik a kánikula, bírjátok ki! Ezek a mai reggel legfontosabb hírei.
A legnagyobb magyar "civil szervezet" Soros-pénzzel van kitömve

A Magyar Helsinki Bizottság 2016-os pénzügyi beszámolójából kiderül, hogy szinte csak a magyar származású tőzsdespekuláns alapítványai finanszírozzák működésüket. A Helsinki csak két hazai forrást jelölt meg, akiktől  mindössze kétmillió forintot kaptak. Soros mellett az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és az Európai Bizottság is bőszen osztogatja a pénzt a helsinkieknek.

Macron egyre több mindenben ért egyet Trumppal 

Emmanuel Macron meghívta az amerikai elnököt arra a megemlékezésre, amit azért tartanak, mert az Egyesült Államok száz évvel ezelőtt lépett be az első világháborúba. A keddi telefonbeszélgetésen a két elnök hangsúlyozta, hogy közös választ kell kidolgozni egy esetleges szíriai vegyifegyver-támadás esetére. 2013 nyarán az amerikai hírszerzés szerint csaknem másfél ezren haltak meg a szír főváros, Damaszkusz közelében történt vegyifegyver-támadásban. Az eset után az amerikaiak és a franciák majdnem beavatkoztak a térségben.

Ma tetőzik a kánikula, bírjátok ki!

Borzasztó meleg lesz a mai napon, a júniusi hőhullám most tetőzik, aminek következtében a hőmérő higanyszála akár több mint 35 fokot is mutathat. A pokoli hőség ellen, aki csak teheti vonuljon fedezékbe egy hűvös, árnyékos helyiségbe. A hétvégére már szerencsére mérséklődik a kánikula és akár 15 fokot is csökkenhet a hőmérséklet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére