Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.05.25. 07:59

Húszmilliárd euróba kerültek a migránsok a németeknek; Lengyelország szerint Európának észhez kellene térnie; Nagy-Britannia újabb dzsihádista támadástól retteg. A nap legfontosabb hírei a 888-on.
Húszmilliárd euróba kerültek a migránsok a németeknek

A német szövetségi kormány több mint húszmilliárd eurót fordított 2016-ban a menekültügyre. Ennek legnagyobb részét nem a tartományok és önkormányzatok támogatására, hanem a szövetségi kormány önálló menekültügyi tevékenységére fordították. De a pénzből – így vagy úgy – jutott Törökországnak is.

Lengyelország szerint Európának észhez kellene térnie

Európának talpra kell állnia, fel kell ébrednie letargiájából Beata Szydlo lengyel kormányfő szerint. "Azt a kérdést merem feltenni az európai politikai elitnek: merre tartasz, Európa?" – fogalmazott a miniszterelnök, aki jelezte azt is, hogy kormánya nem enged semmiféle zsarolásnak az Európai Unió részéről.

Nagy-Britannia újabb dzsihádista támadástól retteg

A brit belügyminiszter, Amber Rudd szerint valószínűleg nem egyedül cselekedett a manchesteri merénylet végrehajtója, ezért indokolt a legszigorúbb biztonsági intézkedések életbeléptetése az országban. A hadsereg katonáit is az utcákra vezénylik a bizonytalan ideig tartó fokozott terrorkészültség miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére