Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2017.04.03. 07:59

Letiltott minket a Facebook; Simicska le sem tagadhatja, hogy a Jobbikkal van összeboronálva; elromlik az idõ. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Lecsapott ránk a liberális véleményterror

A Facebook teljesen váratlanul, figyelmeztetés nélkül lelőtte vasárnap délután a közösségi oldalunkat. Szomorú, hogy csak azért akadályozzák a munkánkat, mert olyanokat írunk, ami nekik nem tetszik. Ahogy egy kommentelő jelezte a tegnapi napon: szép azt látni, hogy a liberális véleményterrortól sem visszariadó közösségi oldal szembeköpi mindazt, amiért eddig kiálltak: a sajtó- és szólásszabadságot, demokráciát, emberi jogokat, toleranciát. Kedves követőink, lájkolóink, ne aggódjatok, ez nem hátráltat minket, sőt! Továbbra is megírjuk azt, amit gondolunk!

Simicska imádja a Jobbikot

A milliárdos nagyvállalkozó beismerő vallomást tett és a HVG-nek adott interjújában elismerte, hogy a Jobbikkal szimpatizál. A mágnást az bosszantotta fel elsősorban, hogy az otthona környékén több újságíró és fotós is jelen volt az utóbbi időkben. Simicska a portálnak elmondta, hogy egyelőre nem bútoroztak össze a Jobbikkal, illetve nem állapodtak meg semmiben, ám minden szimpátiája a Jobbiké. A milliárdos úgy véli, hogy ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.

Vége a jó időnek, elő kell venni az esernyőt!

Az elmúlt napok tavaszias időjárása után délutántól hidegfront éri el hazánkat, aminek következtében lehűl a levegő és több helyen eső várható. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint egész héten változékony, esős-záporos időre kell számítani. Ha eltetted már a kabátod, rossz hírem van, hideg is lesz! A hét második felében örülhetünk, ha 15 fokra felkúszik a hőmérő higanyszála.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére