Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.01.31. 07:59

Trump megszabadult Obama egyik miniszterétõl; Merkel minden muzulmánt a keblére ölel; Hiszékeny nem úszhatja meg ennyivel.
Trump megszabadult Obama egyik miniszterétől

Donald Trump amerikai elnök hétfő este azonnali hatállyal felmentette az ideiglenes igazságügyi minisztert, és helyette egy virginiai ügyészt bízott meg a feladatok átmeneti ellátásával. Dana Doente virginiai ügyész hétfő este már le is tette hivatali esküjét, azt követően, hogy Donald Trump felmentette Sally Yates ideiglenes igazságügyi minisztert. Yates Barack Obama demokrata párti elnök kinevezettje volt, hétfő délután feljegyzésben utasította vissza, hogy védelmébe vegye az elnök bevándorlásról szóló rendeletét és ilyen értelmű utasítást adott munkatársainak is.

Merkel minden muzulmánt a keblére ölel

A német kormány segítséget nyújt minden német kettős állampolgárnak, akit érint a több muzulmán ország állampolgárainak beutazását megtiltó amerikai elnöki rendelet – jelentette ki Angela Merkel német kancellár. Donald Trump amerikai elnök rendelete alapján ideiglenesen nem utazhatnak be az Egyesült Államokba Irak, Irán, Jemen, Líbia, Szíria, Szomália és Szudán állampolgárai. Washington emellett határozatlan időre felfüggesztette a szíriai menekültek befogadását, és 120 napra leállította a teljes amerikai menekültbefogadási programot.

Hiszékeny nem úszhatja meg ennyivel

Jogerősen felmentette a vesztegetés vádja alól Hiszékeny Dezső szocialista országgyűlési képviselőt a Fővárosi Ítélőtábla hétfőn kihirdetett másodfokú határozatával, azonban a nagyobbik kormánypárt szerint ennyivel nem úszhatja meg Hiszékeny. A Fidesz közleménye szerint a szocialistáknál egymást érik a korrupciós ügyek, a 4-es metró beruházás harmadát ellopták és több százmilliós kenőpénzeket tettek zsebre a metrókocsik beszerzésén is, felháborító, hogy ezek után még a szocialisták folytatnak erkölcsi prédikációt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére