Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2016.12.05. 07:59

Van der Bellen nyert Ausztriában; Matteo Renzi lemondott, miután bukta a népszavazást; Putyin szerint az egypólusú világ elbukott. A reggel legfontosabb hírei a 888-on.
Van der Bellen nyert Ausztriában

A vasárnapi végeredmény szerint Van der Bellen a szavazatok 51,68 százalékát szerezte meg, Norbert Hofer pedig 48,32 százalékot kapott. Úgy tűnik bejött a liberálisok számítása, hiszen az elhúzódó kampány inkább a zöldpárti jelöltnek kedvezett. A levélszavazatokat hétfőn számolják meg, az ORF becslése szerint a várható végeredmény 46,7–53,3 lesz Van der Bellen javára.

Matteo Renzi lemondott, miután elbukta a népszavazást

Matteo Renzi súlyos vereséget szenvedett az alkotmányos népszavazáson. A belügyminisztérium által közölt adatok és a közvélemény-kutatók becslései szerint a választók 60 százaléka elutasította a kormány alkotmányos reformterveit, és csak 39-40 százalék szavazott rájuk. Az olasz miniszterelnök éjfél után 20 perccel tartott sajtótájékoztatót a Palazzo Chigiben, amelyen bejelentette lemondását.

Putyin szerint az egypólusú világ elbukott

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint megbuktak az egypólusú világ létrehozására irányuló kísérletek, az erőegyensúly a világon fokozatosan helyreáll, az Egyesült Államok élére pedig Donald Trump személyében okos ember került.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére