Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.10.18. 07:59

Orbán Viktor Münchenben találkozott Horst Seehoferrel; Iszlám Állam ellenes csúcstalálkozót tartanak Párizsban; az amerikaik csalástól tartanak az elnökválasztáson. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán Viktor: Magyarország biztonsága Európa biztonságát is jelenti

A miniszterelnök a müncheni magyar főkonzulátus 1956-os megemlékezésén vett részt hétfő este, majd a bajor kormányfővel is találkozott. "Ma Bajorország és Közép-Európa a világ egyik legerősebb régiója, és közös felelősségük, hogy Európa motorjaként az egész unió javára fejlődhessen és gazdagodhasson a térség" – mondta a kormányfő. A reform kevés, megújulás kell – emelte ki Orbán Viktor. Bajorország és Magyarország hosszú ideje szoros partnerek Európában, a bajorokat és a magyarokat erős barátság köti össze és ez a jövőben is így marad – hangsúlyozta Horst Seehofer bajor miniszterelnök.

ISIS ellenes csúcs lesz Moszul ügyében Párizsban

Az Iszlám Állam, dzsihadista szervezet ellen fellépő, nemzetközi terrorellenes koalíció védelmi miniszterei október 25-én Párizsban tartanak találkozót az észak-iraki Moszul ügyében. A koalíció 12 védelmi minisztere vesz majd részt a párizsi találkozón. Így Franciaország mellett az Egyesült Államok, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság, Németország, Belgium, Hollandia, Olaszország, Spanyolország, Norvégia és Dánia képviselteti magát. A találkozó célja, hogy megvitassák Moszul felszabadításának a menetrendjét.

Az amerikaiak választási csalástól tartanak

A Politico című lap felmérése szerint a megkérdezett amerikaiak 41 százaléka úgy gondolja, hogy a választásokat "elcsalhatják" Donald Trumptól. A közvélemény csak lassan kezd reagálni Trump kampányának egyik fő üzenetére, miszerint az amerikai választási rendszer csalárd és a média összejátszik Hillary Clintonnal, hogy az elnökválasztási eredményeket az ő javára befolyásolja.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére