Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.10.14. 07:59

Ismeretlen egyesületen keresztül érdeklõdik a Jobbik; nem lesz V4-tag Ausztria; az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének munkatársai meglátogatták a népszabisokat. A nap legfontosabb hírei.
Ismeretlen egyesületen keresztül érdeklődik a Jobbik

A Jobbik nemzeti konzultációjának keretében hétfőn kezdték el postázni a leveleket, de ténylegesen nem a párt bonyolítja a levelezést és az adatfeldolgozást, hanem egy frissen létrehozott egyesület. Nem titkolják, hogy a Jobbik kezdeményezéséről van szó, és a kérdőív visszaküldőinek nem kötelező megadni a személyes adataikat. Az azonban adatvédelmi szempontból aggályos, mi lesz azoknak az adataival, akik mégis megadják őket, hiszen elvileg harmadik személynek a személyes adatok nem adhatók ki az adat tulajdonosának beleegyezése nélkül. Nincs arra garancia, hogy egy olyan egyesülettől, amelynek a Jobbik egyik prominense, parlamenti képviselője az elnöke, nem kerülnek egyenes úton az adatok magához a párthoz.

Nem lesz V4-tag Ausztria

Az osztrák parlament csütörtöki ülésén elutasította Ausztria esetleges csatlakozását a visegrádi  négyek csoportjához. Az erre vonatkozó indítványt az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) nyújtotta be. Sebastian Kurz néppárti osztrák külügyminiszter kiállt ugyanakkor a visegrádi államokkal, Csehországgal, Lengyelországgal, Szlovákiával és Magyarországgal való jó viszony, illetve együttműködés mellett. Úgy vélekedett, hogy a csatlakozás többek között azért sem lehetséges, mert a visegrádi államok egy olyan zárt klubot alkotnak, ahova nem vesznek fel új országokat.

Az USA budapesti nagykövetségének munkatársai meglátogatták a népszabisokat

Ismét az USA budapesti nagykövetsége és annak munkatársai kerültek a figyelem középpontjába, miután csütörtök délután a munka alól felfüggesztett Népszabadság hibrid-szerkesztőségébe tettek látogatást. Az ott elhangzott beszélgetésekből azonban semmilyen érdemi információ nem szivárgott ki a nyilvánosság felé. Mint ismert, legutóbb éles bírálatok kereszttüzébe került André Goodfriend, az Egyesült Államok magyarországi ügyvivője azt követően, hogy részt vett az internetadó bevezetése elleni, két évvel ezelőtt megrendezett tüntetésen. Goodfriend akkor úgy fogalmazott, csak megfigyelője volt az eseményeknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére