Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.10.13. 07:59

Holtan találták az Iszlám Állam terroristáját a lipcsei börtönben; ismét szivárogtatott a WikiLeaks; az USA beavatkozott Jemenben.
Holtan találták az Iszlám Állam terroristáját a lipcsei börtönben

Holtan találták cellájában Dzsaber al-Bakrt, akit iszlamista robbantásos merénylet előkészítésének gyanúja miatt helyzetek előzetes letartóztatásba. A szászországi igazságügyi minisztérium közleménye szerint a 22 éves fiatalember öngyilkos lett. A haláleset körülményeit csütörtökön ismertetik a hatóságok. A szíriai „menedékkérő” a gyanú szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel állt kapcsolatban.

Ismét szivárogtatott a WikiLeaks

Újabb 1200 elektronikus levelet hozott nyilvánosságra a WikiLeaks, melyek az amerikai demokraták kampányfőnöke, John Podesta magán e-mail fiókjából származik. A republikánusokhoz közel álló Fox televízió egész nap hosszasan és visszatérően tárgyalta azt az információt, hogy Hillary Clinton bizalmas munkatársai levelezésükben gúnyolódtak a katolikus vallás hívein, és „belülről induló katolikus tavaszt” vizionáltak.

Az USA beavatkozott Jemenben

Az amerikai haderő manőverező robotrepülőgépekkel csapást mért három tengerparti rádiólokátorra Jemen húszi lázadók által ellenőrzött térségében, megtorolva ezzel a hadiflotta egyik rombolóját minap ért sikertelen támadásokat. A Barack Obama által jóváhagyott csapásokkal az Egyesült Államok először hajtott végre közvetlen katonai műveletet Jemenben a húszi lázadók által ellenőrzött célpontok ellen. A Pentagon azt közölte, hogy az első értékelések szerint a célba vett rádiólokátorokat megsemmisítették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére