Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.10.10. 07:59

Merkel Afrikában; ezt hozta a postás a Népszabadság helyett; újra összecsapott Trump és Hillary. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Merkel Afrikában

Angela Merkel német kancellár vasárnap háromnapos afrikai útra indult. Az elkövetkező napokban tárgyalni fog Maliban, Nigerben, Etiópiában. A Die Zeitnak korábban azt nyilatkozta Merkel, hogy mindent el kell követni annak érdekében, hogy javuljanak az életkörülmények a fekete kontinensen, hisz csak ezáltal szorítható vissza a migráció. Félő, hogy a kancellár ismét olyan kétoldalú megállapodás megkötésére törekszik, amely kiszolgáltatja Európát az afrikai országoknak, csakúgy, mint Törökország esetében.

Ezt hozta a postás a Népszabadság helyett

Semmit. Egészen pontosan, az az előfizető, aki nem jelezte a Népszabadságot kiadó Mediaworks felé, hogy az előfizetését más napilapra cserélné, az hétfő reggel nem kapott semmit. A cég szombaton közzétett közleményében ezt írta: "A Mediaworks nagyra becsüli előfizetőit, és ahogyan a múltban, most is a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel jár el velük kapcsolatban. Ennek megfelelően az elkövetkező napokban kiemelt feladatának tekinti az előfizetőkkel történő kapcsolatfelvételt, felajánlva számukra, hogy a Mediaworks portfóliójába tartozó egyéb kiadványok előfizetése vagy a felfüggesztés időtartamára eső, már megfizetett előfizetői díj visszatérítése közül válasszanak.

Újra összecsapott Hillary és Trump

A két nagy amerikai párt elnökjelöltje jobbára egymást vádolta a vasárnap este tartott második televíziós elnökjelölti vitában, amelyet a Missouri államban lévő St. Louis egyetemén rendeztek meg. A vita előtt másfél órával Donald Trump sajtóértekezletet tartott, amelyen négy nő társaságában jelent meg. Hárman közülük azt állították, hogy Bill Clinton szexuálisan zaklatta őket, a negyedik pedig elmondta, hogy 12 éves korában megerőszakolták, és az erőszaktevő ügyvédje Hillary Clinton volt, aki a tárgyaláson a szemébe nevetett. A 90 perces vitában egyikük sem spórolt a személyeskedő támadásokkal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére