Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2016.10.06. 07:59

Bakondi: Magyarország nem átjáróház a migránsok számára; az amerikai elnökjelölteknek meggyûlik a baja az adófizetéssel; az USA nekiment Izraelnek az új telepek miatt Ciszjordániában. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Bakondi: Magyarország nem átjáróház

Bakondi György az M1 műsorában a Belgrádból a magyar határ felé meginduló migránsokkal kapcsolatban megjegyezte, hogy napok óta lehetett tudni, hogy valami készülődik. A főtanácsadó szerint ki lehet zárni, hogy spontán alakult ki az akció, mivel a szerb hatóságok is kimutatták a civil szervezetek közreműködését. A kormány azonban semmilyen nyomásnak nem enged, továbbra is őrzi az ország határait, hiszen Magyarország nem átjáróház. Bakondi hangsúlyozta, hogy a határőrizeti rendszer július óta kiegyensúlyozottan és hatékonyan működik, a kormány mindent megtesz azért, hogy szükség esetén újabb erőket tudjon a határra csoportosítani.

Az amerikai elnökjelöltek nem nagyon szeretnek adót fizetni

A republikánus Donald Trump ügye után fő riválisáról, Hillary Clintonról is kiderült, hogy hadilábon áll az adófizetéssel. A Clinton Alapítvány háromévnyi adózási papírt nyújtott be újra, miután kiderült, hogy hiányoztak "bizonyos kiegészítő adatok" a bevallásokból, amiket pótolni kell. A hír nem sokkal azután látott napvilágot, hogy Clinton komoly erőkkel támadt Trumpra, amiért ellenfelének szintén problémái adódtak az adózással. Clintonék alapítványai elfelejtettek beszámolni arról, hogy milyen külföldi forrásból származtak bevételeik, illetve arról is, hogy mekkora összegeket kaptak az államokon kívülről.

Az Egyesült Államok nekiment Izraelnek

Washington azért bírálta Jeruzsálemet, mert a megszállt Ciszjordánia szívében a zsidó állam egy új, monumentális telepet létesít. Az amerikai külügyminisztérium és a Fehér Ház is elítélte a szerintük a kétállami megoldást aláásó, új izraeli település tervének megvalósítását Ciszjordániában. Josh Earnest fehér házi szóvivő közölte: az izraeli kormány korábban ígéretet tett Washingtonnak arra, hogy nem épít új lakóegységeket. Utalva arra, hogy Jeruzsálem nem tartja be a szavát, úgy fogalmazott: aggodalomra ad okot az, hogy "miként bánnak egymással a régi barátok." Az izraeli külügyminisztérium elutasította az amerikai bírálatot, mondván, hogy nem új települést hoznak létre, hanem 98 lakóegységgel kibővítik a már létező Silót.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére