Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2016.07.06. 07:59

Gond van Pakson; Egy új Vaslady lehet a következõ brit miniszterelnök; Fegyverkezik Kína és Japán. Olvasd nálunk a reggel legfontosabb híreit.
Gond van Pakson

Kedden meghibásodott egy generátor a paksi atomerőmű 1. blokkjában, ezért az csökkentett teljesítménnyel üzemel. A probléma valószínűleg egy elektromos berendezés meghibásodása miatt történt. Az erőmű tájékoztatása szerint a blokk biztonsága nincs veszélyben; a csökkentett üzemállapot időkorlátozás nélkül fenntartható; a javítás pedig elvégezhető.

Egy új Vaslady lehet a következő brit miniszterelnök

Theresa May, jelenlegi belügyminiszter nyerte annak a szavazásnak az első körét, melynek során a Brexit kudarca miatt lemondott kormányfő, David Cameron utódjáról döntenek. May toronymagasan nyert, hiszen 165 szavazatot kapott; míg az eddig komoly esélyekkel pályázó Michael Grove mindössze 48 voksot gyűjtött be.

Fegyverkezik Kína és Japán

Kedden két japán F-15-ös vadászgép befogott két kínai Szu-30-as vadászgépet – számolt be a kínai védelmi minisztérium; mindezzel tovább fokozva a két ország amúgy sem nyugodt kapcsolatát, amely a több évtizedre visszanyúló területi viták miatt feszült a két ország között. A kínaiak a japánok berepülését a Kelet-kínai-tenger felé provokációnak tartják, és tájékoztatásuk szerint lépéseket tettek a két japán vadász visszaszorítására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére