Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Sümeghi Lóránt

2016.05.06. 07:59

Tusk: kockázatos idõk elé néz az EU; minden ötödik magyar iskolás fogyasztott már drogot; Trump továbbra sem elég népszerû a republikánus elit körökben.
1. Tusk: kockázatos idők elé néz az EU

Az  Európai Tanács lengyel elnöke szerint kockázatos idők elé néz az Európai Unió, és bár a "tökéletes Európa" utópiája valószerűtlen, a kontinens szembe tud nézni a kihívásokkal, ha észben tartja önmaga pluralizmusát. Azonban hangsúlyozta,  hogy illúzió volt az egységes államiságot mutató Európa eszméje, az "Európa-nemzet" víziója. 

2. Minden ötödik magyar iskolás fogyasztott már drogot

A KSH felmérése szerint minden ötödik iskoláskorú fiatal fogyasztott már életében valamilyen kábítószert, és a drogfogyasztók egyre inkább a követhetetlenül változó összetételű szintetikus szereket használják. A drogfogyasztással kapcsolatos tendenciák összességében romlottak az elmúlt évtized statisztikái alapján.

3. Trump továbbra sem elég népszerű a republikánus elit körökben

Már Paul Ryan republikánus párti házelnök is nemet mondott Donald Trump végleges jelöltségére, így egyre inkább elszigeteltebbé válik az ingatlanmágnás a republikánus donorok és elitek körében. Trump helyzetén az sem javít, hogy a Bush-család anyagi támogatását már korábban visszautasította, így javarészt saját zsebből kénytelen finanszírozni hátralevő kampányát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére