Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.04.29. 07:59

Elfogták a kölni molesztálások egyik fõ gyanúsítottját; marad az otthoni pálinkafõzés; fehér port küldtek Trump irodájába. A nap legfontosabb hírei
Marad az otthoni pálinkafőzés

Megszüntette a pálinka jövedéki adójának ügyében indított kötelezettségszegési eljárását az Európai Bizottság, ugyanakkor újabb jogi eljárást indított Magyarország ellen – közölte a bizottság sajtószolgálata. Brüsszel azért szüntette meg a pálinka jövedéki adójával kapcsolatos eljárást, mert a magyar kormány változtatott a jövedéki szabályokon, így azok már összhangban vannak az uniós joggal. Az érvényben lévő magyar szabályozás értelmében egy liter pálinka főzése után 700 forint jövedéki adót kell befizetni, amely a bizottság szerint megfelel az uniós szabályozásban rögzített csökkentett jövedékiadó-kulcsnak. Megmarad tehát az otthoni pálinkafőzés.

Fehér por érkezett Trump irodájába

Ismeretlen eredetű fehér port tartalmazó boríték érkezett postán Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns New York-i kampányirodájába, az anyaggal érintkező hat embert vizsgálják a sürgősségi betegellátók. A milliárdos tulajdonában álló, Manhattanben magasodó Trump Toronyhoz helyi idő szerint csütörtökön este nyolc körül riasztották a sürgősségi szolgálatokat. A rendőrség tájékoztatása szerint a levelet az elnökjelölt-aspiráns kampánystábjának egyik tagja nyitotta fel, és ezt követően azonnal hívta a rendőrséget. Nem tudni, hogy a boríték tartalmazott-e írásos üzenetet. Az egészségügyi szolgálatok Trump kampánystábjának öt tagját és egy rendőrt elkülönítették és kivizsgálják.

Elfogták a kölni zaklatások főkolomposát

Svájcban elfogtak egy 19 éves férfit, aki feltételezetten, a szilveszteri kölni zaklatások egyik fő felelőse. A gyanúsítottat egy 24 éves férfival együtt Kreuzlingen észak-svájci városban vették őrizetbe. A két férfi közvetlenül a svájci-német határ másik oldalán fekvő németországi Konstanzban egy bevásárlóközpontban fosztogattak, de az egyik éjjeli őr ezt észrevette, és a nyomukba eredt. Amikor a két migráns férfi gyalog átlépték a svájci határt, az őr értesítette az ottani rendőrséget, amely elfogta a tetteseket. A két férfi nemzetiségét a hatóságok még nem hozták nyilvánosságra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére