Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.04.05. 07:59

Vegyi fegyvert vetett be az Iszlám Állam; magyar szálai is vannak az offshore-botránynak; tíz nap alatt megépülhet a kerítés a magyar-román határon.
Vegyi fegyvert vetett be az Iszlám Állam

Mustárgázt vetettek be az Iszlám Állam dzsihadistái a szíriai hadsereg ellen az állami média beszámolója szerint. Az eset a szíriai Deir-ez-Zór tartományban történt, a bázison állomásozó katonák közül többen fulladoztak a támadás után. Nem ez volt az első, hogy az Iszlám Állam vegyi fegyvereket használt. Az irkai kurd harcosok februárban számoltak be arról, hogy az ISIS fegyveresei vegyszerrel, feltehetően klórgázzal töltött aknavetőgránátokat lőttek ki rájuk.

Magyar szálai is vannak az offshore-botránynak

Egy panamai ügyvédi iroda közvetítésével minden idők legnagyobb kiszivárogtatást hozta nyilvánosságra a Süddeutsche Zeitung. Az információk szerint hírességek, miniszterelnökök, vezető politikusok is érintettek a botrányban. A megszerzett dokumentumok az elmúlt 40 év cégalapítási tevékenységét tartalmazzák, ezekben mintegy 215 ezer offshore cégről szerepelnek adatok. A kiszivárogtatásnak magyar szálai is vannak, köztük egykori baloldali és jobboldali politikus is.

Akár tíz nap alatt megépülhet a kerítés a magyar-román határon

Megkezdték a határzár kiépítésének előkészítését a magyar-román határon. A horvát, szlovén és osztrák határzár megépítése a szerb-román-magyar határra tolta el a migránsokat. Azt egyelőre nem tudni biztosan, hogy szükséges lesz-e felhúzni a kerítést, de ha igen, akkor Magyarország tíz nap alatt képes felépíteni. Az Ártánd közelében található Berekböszörményben már le is verték azokat a cölöpöket, amelyek a kerítés helyét jelölik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére