Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2016.04.01. 07:59

Atomcsúcs Wahingtonban; újabb terrortámadás Törökországban; provokál a német közmédia. A nap legfontosabb hírei.
Atomcsúcs Washingtonban

Az Egyesült Államok és Kína washingtoni kétoldalú megállapodása szerint együttműködnek annak érdekében, hogy Észak-Korea ne hajtson végre több atomkísérletet. A Kim Dzsongun vezette kommunista állam januárban hidrogénbomba-kísérletet hajtott végre, majd azóta több kísérleti rakétát bocsátott fel. Az Obama-Hszi találkozó után a kínai külügyminiszter-helyettes pozitív, konstruktív és gyümölcsöző tárgyalásnak minősítette a két elnök megbeszéléseit. Az atomcsúcson Orbán Viktor magyar miniszterelnök is részt vesz.

Újabb merénylet Törökországban

Gépkocsiba rejtett pokolgép robbant csütörtökön a főként kurdok lakta délkelet-törökországi Diyarbakir városban egy rendőröket szállító kisbusz mellett. A merényletben hét rendőr meghalt, további 27 személy megsebesült, köztük 14 civil. A külvárosi út szélén álló autóba rejtett pokolgépet távirányítóval hozták működésbe, amikor a készenléti rendőrség páncélozott járműve elhaladt mellette. A 2015 júliusa óta kiújult török-kurd konfliktusban eddig 355 török és 5369 kurd vesztette életét.

Provokál a német közmédia

 A német közszolgálati televízió fiataloknak és középkorúaknak szóló csatornáján, a ZDFneon propagandisztikus népnevelésbe kezdett. "Nevelő" videóikkal természetesen nem a bevándorlóknak, hanem a németeknek üzennek. A videóban Németország erkölcsi fölényét hirdetik a menekültválságban, majd az elégedetlenkedő, „idegenellenes” német állampolgárokat, a német mentalitást parodizálják ki. Persze nem maradhat ki a Trumppal és Orbánnal való ijesztgetés sem. A propagandavideó végén megtudhatjuk, hogy milyen is az igazi toleráns, liberális Németország, ahol gyerekekkel küldik el azokat, aki másképp gondolkodnak. Itt megnézheted a videót.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére