Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma is minden a koronavírusról szólt

888.hu

2020.03.15. 19:59

A járványról szóló híreket azonban egyértelműen felülírta M. Dobos Marianne főzési útmutatója. A Hír TV csinos műsorvezetője elmondta nekünk hogyan kell genderfluid pörköltet csinálni, kiváltképp, ha az kakashere.

A mai nap legfontosabb híre az volt, hogy életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-pesti Centrumkórházba. A beteg szállítás közben hunyt el. A hírre Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán reagált.

Bréking! Meghalt az első magyar beteg

Vasárnap sajnos életét vesztette egy 75 éves férfi, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A beteg szállítás közben hunyt el. Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán reagált a hírre. „Isten nyugosztalja„ – írta a kormányfő. Frissítjük cikkünket!

Az adatok szerint 32-re nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon, közülük 9 iráni, 1 brit és 22 magyar állampolgár.

Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, a kommunikációs akciócsoport vezetője mindenkit arra kért, hogy tartsák be az előírásokat.

Az emberi élet védelme a legfontosabb

– mondta.

Operatív törzs: Aki csak teheti, minimalizálja a találkozásainak számát

Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, a kommunikációs akciócsoport vezetője elmondta, bekövezkezett az első haláleset a koronavírus-járványban, egy 75 éves honfitársunk veszítette életét. Kovács a kormány nevében együttérzését fejezte ki a család számára. Kiemelte: vírus elleni küzdelem minden eszköze és költsége rendelkezésre áll, a magyar kormány minden szükséges erőforrást rendelkezésre fog bocsátani.

A nap folyamán kiderült az is, hogy a rendőrség elfogta azt a 30 éves férfit, akinek videoblogjában elsőként jelent meg az a minden alapot nélkülöző híresztelés, hogy az operatív törzs a főváros lezárására készül.

Továbbá a Magyar Orvosi Kamara lakhelyelhagyási korlátozást és az élelmiszert nem áruló üzletek teljes bezárását javasolta 11 pontos csomagjában.

Ajjaj: A Magyar Orvosi Kamara lakhelyelhagyási korlátozást és az élelmiszert nem áruló üzletek teljes bezárását javasolja

A Magyar Orvosi Kamara elnöksége üdvözli a Kormány március 13-án elrendelt intézkedéseit, amelyeket a koronavírus okozta járvány terjedésének lassítása érdekében hozott, viszont úgy látják, hogy további intézkedések halaszthatatlan bevezetése is szükséges. A Magyar Orvosi Kamara elnöksége az alábbi új intézkedések bevezetését javasolja a Kormánynak: A vendéglátó és szórakozóhelyek, a színházak és kulturális intézmények, sportlétesítmények, templomok ...

Több európai országban egyre nagyobb a baj és folyamatosak az új intézkedések bevezetése.

A Főzz Fideszessel! cikksorozatunk mai vendége a Hír Tv csinos műsorvezetője, M. Dobos Marianne volt, aki megosztotta a 888-cal, hogy hogyan is kell szakszerűen kakasherepörköltet készíteni a „feminizmus” jegyében!

M. Dobos Marianne a konyhában

EGY GENDERFLUID PÖRKÖLT TÖRTÉNETE Jaj Fiam, olyan fáradt vagyok. Már azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány! – mondogatta elég gyakran nagymamám a nap végén. Nyaranta több hetet töltöttem a nagyszüleimnél, élveztem az unokák kiváltságát: a semmittevést, a nagy zabálásokat, a sok játékot, semmi tanulást. Nem kellett figyelnem semmire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére