Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Idén is lesz békemenet, Rutte térdeltetné Magyarországot

888.hu

2021.06.24. 20:00

Röviden, tömören a nap legfontosabb eseményeiről.

 

Idén újra megszervezik a Békemenetet!

Csizmadia László, a CÖF elnöke kijelentette: nagy örömére szolgál, hogy újra meg lehet tartani a jobboldal legnagyobb, rendszeres vonulását.

A sajtótájékoztatón bejelentette:

Az idei Békemenet október 23-án, nemzeti ünnepünkön lesz megtartva.”

A Békemenet az összefogás jelképe – mondta Csizmadia László, majd hozzátette: 15 éves az őszödi beszéd, az azt követő tüntetéssorozat és az azt leverő rendőrterror a magyar történelem legsötétebb időszaka.

Eközben a holland miniszterelnök szerepet tévesztve a magyar belügyekbe akarna beleszólni.

Mark Rutte a minap tartott EU-s csúcsra érkezve hevesen támadta a múlt héten elfogadott magyarországi gyermekvédelmi törvényt. Szerinte ez a törvény ellentétes minden értékünkkel.

(Mondjuk azt már nem mondta el, hogy egész pontosan milyen értékekben hisz. Valószínűleg a mások belügyeinek tiszteletben tartását nem tartja értéknek, legalábbis megnyilvánulásaival folyamatosan erre enged következtetni.)

Arra is választ adott a holland RTL-nek adott néhány mondatos nyilatkozatában, hogy hogyan képzeli Magyarország eltávolítását. Eszerint Magyarországot nem lehet csak úgy kirúgni az EU-ból, inkább lépéről lépésre haladva kell kiszorítani.

Rutte ezúttal egészen messzire ment kijelentéseivel.

Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie”

– mondta.

Külföldről támadások egész sorozatát kapja Magyarország, a balos sajtó pedig kiválóan asszisztál nekik.

A magyar labdarúgó-válogatott sorsdöntő Európa-bajnoki mérkőzése előtti napokban a hazai baloldali médiában erősen összefonódott a politika és a sport.

A „függetlenobjektív” orgánumok tucatszám hozták a cikkeket az Allianz Arena esetleges szivárványos fényfestéséről, annak megtiltásáról, és szinte hergelték a nemzetközi közvéleményt a Münchenbe induló „náci” magyar szurkolók ellen.

Aztán megtörtént a csoda: a magyar csapat hősies küzdelemmel kis híján legyőzte a FIFA-világranglistán 25 hellyel előrébb (Németország a 12., Magyarország a 37.) tanyázó német alakulatot.

A „haladó” sajtó nem is nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, hát úgy döntöttek: félre a következetességgel, és ahogy megrendelőik, az ellenzéki politikusok is megtették az elmúlt napokban jó néhányszor, hát a balos csicskasajtó is beállt a magyar válogatott lelkes szurkolójának.

Nem is akárhogy...

A legnagyobb pálfordulást a Soros-blog, a 444.hu újságírójának sikerült produkálnia. Bede Márton szerda délután még arról publikált:

Orbán, aki felcsúti víkendháza mellé is épített egy kisebb stadiont, a járvány miatt kénytelen volt 12 hónappal elhalasztani élete nagy napjait. Tovább azonban nem volt hajlandó várni. Miközben Magyarországon meghalt 30 000 ember, a felpörgetett oltási programmal mindent arra tettek fel, hogy nyáron Budapesten olyan meccseket lehessen rendezni, amilyenekről a miniszterelnök álmodott.”

Továbbá efféléket írt:

Amikor kedden kiderült, hogy az UEFA nem engedi meg a német rendezőknek, hogy a magyar törvényre válaszul szivárványszínűre világítsák meg a müncheni stadiont, hirtelen mindenki a magyar kormány homofóbiájával – és kisebb részben az UEFA gyávaságával – kezdett foglalkozni.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére