Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma

888.hu

2021.03.20. 19:59

11 132-vel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon, elvesztettük 227 honfitársunkat a koronavirus.gov.hu portál információi szerint. A péntek esti adatok alapján 1 520 350-re nőtt a beoltottak száma, 465 643 ember már a második adag vakcinát is megkapta. Az oltási program most az 1 millió 732 ezer idős regisztráltra összpontosít, akiknek több mint a felét már beoltották.

Az összesítés szerint 15 százalékot meghaladó beoltottsággal Magyarország továbbra is a második az uniós rangsorban.
Az Olimpiai szervezőbizottság bejelentette, a koronavírus-járvány miatt nem lehetnek külföldi szurkolók az idén nyárra halasztott tokiói olimpia és paralimpia versenyein – a döntést a járvány terjedése miatti félelemmel indokolták.
Az idén meghaladta az 5 százalékot GDP-arányosan a családtámogatásokra fordított összeg Magyarországon, az ország ezzel világelső

- közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton Facebook-oldalán.

Lelepleződött a brüsszeli bürokrácia hazugsága a vakcinaszerződésekről, amikor Ómolnár Miklós Feketén – Fehéren nevű Youtube-csatornáján megosztott videójában a Sanofival, Pfizerrel, Janssennel és a Modernával kötött EU-szerződéseket is bemutatta a nyilvánosságnak, amelyekkel kapcsolatosan korábban a Bizottság szóvivője, Stephan De Keersmecker azt állította, a vakcinák megrendelésében a Bizottság nem játszott semmiféle szerepet sem, mivel azokat a tagállamok maguk rendelték meg.

És persze nem mehetünk el amellett sem, milyen öngólokat lőtt a baloldal, ugyanis Szaniszló Sándor, a baloldal XVIII. kerületi polgármestere is igyekezett felnőni Gyurcsány hazugságaihoz, csak nem volt túl ügyes amikor lebuktatta a baloldal oltásellenes kampányát, valamint a komlói ellenzéki politikusok sem tétlenkedtek, mikor az igazság elferdítésének baloldali hagyományát ápolva azt állították, kevesebb mint felére csökkentette az ellenzéki képviselők fizetését a fideszes polgármester.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére