Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.02.15. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Juhász Hajnalka miniszteri biztos interjút adott a 888-nak. A KDNP-s politikus lapunknak beszélt a keresztényüldözésről, a migrációról és a Hungary Helps programról, amellyel Magyarország oda viszi segítséget, ahol arra szükség van. Az interjút ide kattintva tudod elolvasni.

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek. "Ha valami úgy hápog, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa és általában úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az egy kacsa" – mondta az EMIH vezető rabbija azzal kapcsolatban, hogy a magyar sajtó egy része abszurd módon elbagatellizálja és mentegeti a Jobbik egyértelműen antiszemita megnyilvánulásait. További részleteket itt találsz a témában.

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon. A rendkívüli állapot bevezetésére azért volt szükség, mert a bevándorláspárti Demokrata Párt nem akart hozzájárulni a határvédelmi fal felépítéséhez. Trump szerint a rendkívüli állapotot az indokolja, hogy jelenleg több mint 50 ezer migráns érkezik a határhoz havonta. További részletek itt.

Megbukott a bevándorláspárti spanyol kormány: új választások jönnek. A spanyol szocik bukásához az járult hozzá leginkább, hogy nem tudták elfogadtatni a költségvetést a parlamentben. A kiélezett katalóniai helyzet szintén hozzájárult a spanyol bevándorláspártiak bukásához. További részleteket itt olvashatsz.

Brüsszel rákapcsol: nemcsak a bérekről, de még a nyugdíjakról is döntene. Hazánkba érkezik a bevándorláspártiak egyik európai vezetője. Frans Timmermans az MSZP-kongresszusára jön, a szocikkal pedig több témát is áttekintenek. Sajtóértesülések szerint Timmermans, Soros európai jobbkeze olyan törekvéseket vethet fel az egyeztetésen, melyek tovább szűkítenék a tagállamok önrendelkezéseit. Vagyis Brüsszel dönthetne bérezési (uniós minimálbérek, közös nyugdíjrendszer), illetve munkajogi kérdésekben is. További részletek itt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére