Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.10.30. 19:59

Ez történt ma.

Csupa jó hírrel szolgálhattunk ezen túlságosan meleg október végi keddi napon.

Kiderült, pusztán LMP-s játszmázásról szól a szemétszállítás körüli káosz szítása. A politikai haszonszerzés érdekében történő LMP-s játszmázás ellenére a kormány biztosítja a szemétszállítást és fenntartja a rezsicsökkentést.

Továbbá jó hír, hogy közeleg az EP-választás, a baloldal pedig Európa-szerte válságban van. Soha nem szerepeltek ilyen gyengén az európai balközép pártok a felmérésekben, ez pedig határozottan nem jelent jót számukra a közelgő európai parlamenti választások tekintetében.

A világsajtó is elismerte: Merkelt a migrációs politikája tette tönkre. A Merkel-korszak végéről írnak és az európai bizonytalanság növekedését vetítik elő a legtekintélyesebb külföldi lapok kedden annak kapcsán, hogy a német kancellár bejelentette fokozatos visszavonulását. Erről bővebben ITT olvashattok.

A nap vesztesei a románbérenc ballib médiumok, akik ismét felültek az álhírvonatra. A balliberális firkászhad a 444-től az Indexig átvette az mfor.hu "gazdasági hírportál" román minimálbérrel kapcsolatos kacsáját. Természetesen nem igaz, hogy a román minimálbér magasabb lenne a magyarnál.

A nap faszagyereke Trump, aki több ezer katonát küld a migránskaraván ellen. "Az Egyesült Államok fegyveres erői több mint 5200 katonát küldenek a mexikói határra, hogy támogassák Donald Trump elnöknek a határ biztosítását célzó erőfeszítéseit" - jelentette be Terrence O'Shaughnessy tábornok, az amerikai erők északi parancsnokságának vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.

A nap igaz mondata Orbán Viktorhoz fűzhető: "a magyarok mindig többet adtak a világnak, mint amennyit kaptak tőle".

A nap beszólása pedig Szijjártó Péterhez köthető, aki rendesen helyretette Junckert. "Jean-Claude Juncker az elmúlt négy és fél évben bebizonyította, hogy alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére" – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére