Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.10.16. 19:59

Ez történt ma.

A nap eseménye, hogy a magyar Országgyűlés elutasította a Sargentini-jelentést. A képviselők 129 igen szavazattal, 26 nem ellenében, 18 tartózkodás mellett fogadták el a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető által benyújtott javaslatot. Nemmel szavazott az LMP, az MSZP, a DK és a Párbeszéd, a 18 tartózkodás pedig a balra tolódó Jobbiknak írható fel.

Továbbá fontos hír volt a keddi nap folyamán, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízszeresére növelte Magyarország aranytartalékát, ezzel az aranykészlet nagyságát a 70 évvel ezelőtti historikus szintre emelte - jelentette be a jegybank kedden.

A nap pofára esését a balliberális média produkálta. Ismét bebizonyosodott: a balliberális sajtótermékek bármit megtesznek a kormány lejáratása érdekében, legyen az bármennyire aljas és a valóságot nélkülöző. A sztoriról bővebben ITT OLVASHATTOK.

A nap erős gondolata Alexander Gauland-hoz köthető. Az AfD társelnöke a populizmust a középosztály és a hétköznapi emberek szövetségeként írja le, amely a gyökértelen, globalista elit ellen szerveződött arra reagálva, hogy az államok milliárdokkal támogatják a bankokat és az illegális bevándorlókat, akik pont az ő miliőjüket foglalják el, veszélyeztetve a hazájuk és a kontinens élhetőségét. Erről bővebben ITT olvashattok.

A nap interjúja Török Ádámmal készült, aki szerint ideje beemelni a rockzenét a magyar kultúra élvonalába. Erről bővebben ITT OLVASHATTOK.

Két véleménycikket ajánlunk nektek: Szentesi Zöldi László levelet intézett a Nyugati Emberhez, Gábor László, az Origo főszerkesztője pedig feltette a kérdést: Most akkor Kálmán Olga lesz a főpolgármester vagy Veiszer Alinda?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére