Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.11.21. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Újabb támadást indítottak Soros Györgyék Magyarország ellen

Goran Buldioski, a Soros-féle Európai Nyílt Társadalom Kezdeményezés igazgatója szerint az EU-nak szembe kell szállnia Lengyelországgal és Magyarországgal. Nyilván nem tetszik neki, hogy a nemzeti kormányok nem hajlandóak behódolni a liberális, bevándorláspárti utópiáknak. "Mikor egyiptomi, orosz vagy venezuelai vezetők teszik ezt, senki sem lepődik meg, de megdöbbentő az Európai Unióban látni hasonló fejleményeket" – írja Buldioski, aki elfelejti valamilyen különös oknál fogva megemlíteni, hogy a magyarországi civiltörvényhez hasonló szabályozások az Egyesült Államokban és Izraelben is érvényben vannak.

Német sajtó: ez a válság Merkel válsága

Ezúttal nem találta meg a közös hangot Angela Merkel a kis pártokkal és ebben hibázott a kancellár – írják a német lapok. A Die Welt című konzervatív lap A Merkel-módszer vége című kommentárjában azt írta: "a kudarc mindenekelőtt vereség a kancellár számára." A baloldali Berliner Zeitung A leváltásra váró kancellár című kommentárjában kiemelte: "Angela Merkel örökös kancellárnak nem sikerült a kormányalakítás, mert nem volt már elég ereje annak megakadályozására, hogy a kicsik döntsék el, létrejön-e valami nagyszabású alkotás." A Frankfurter Allgemeine Zeitung című konzervatív lap hangsúlyozta: a Jamaica-koalíció gondolatának bukása azt jelenti, hogy válságba jutott a következő kormány megalakítása, de az állam egészét fenyegető válság nem alakult ki.

Mugabe távozott

A zimbabwei diktátor kedden este jelentette be, hogy magától lemond az elnöki posztról. Elemzők szerint így előzhette meg azt, hogy eltávolítsák a hatalomból.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére