Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.10.25. 19:59

Demszkyék a felelõsek a 4-es metró korrupciójáért; A józan ész politikája uralkodik Közép-Európában; Feltárják Botka elmúlt 15 évének korrupciós ügyeit. Az este legfontosabb hírei!
Demszkyék a felelősek a 4-es metró korrupciójáért

A Fővárosi Közgyűlés szerdán elfogadta a 4-es metró korrupcióját vizsgáló munkacsoport jelentését, amely az akkor kormányzó és Budapestet irányító MSZP-SZDSZ-t nevezi meg felelősként az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által feltárt szabálytalanságokért.

A józan ész politikája uralkodik Közép-Európában

Szijjártó Péter egy rádióműsorban elmondta: "Konszenzus van arról, hogy a migráció jelensége velünk marad a következő időszakban is. A szavak szintjén pedig arról is egyetértés van, hogy a bevándorlást csak akkor lehet megszüntetni, ha sikerül felszámolni a kiváltó okokat." Kiemelte, hogy emellett azonban elengedhetetlen az önvédelmi képesség megújítása, azaz a hatékony határvédelem, mivel az eddig elért eredmények – például a megállapodás Törökországgal – megtartása mások jóindulatától függ.

Feltárják Botka elmúlt 15 évének korrupciós ügyeit

Közérdekű adatigényléssel fordult a szegedi Fidesz és a KNDP az önkormányzathoz; az elmúlt 15 évből, azaz a Botka-korszak elejétől kíváncsiak különböző szerződésekre és adatokra. Így fény derülhet a szegedi polgármester regnálása alatt történt visszaélések részleteire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére