Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.10.24. 19:59

Per indul a 444 "megvert" újságírója ellen, karnyújtásnyira az ÖVP és az FPÖ koalíciója, a cseh elnök pedig becherovkás fegyvert fogott a kamerák elõtt. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Per indul a 444 "megvert" újságírója ellen

Halász Júlia tavasszal azt állította, hogy egy újbudai fórumon állítólag bántalmazták. Nem sok idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, a Soros-blog videósa volt az, aki agresszívan viselkedett a fórumon, zavarta a résztvevőket, engedély nélkül dolgozott, és eleve be sem mehetett volna oda. Halásznak kedden kellett bíróság elé állnia, hiszen az ő ügyében nem szűnt meg a nyomozás.

Karnyújtásnyira az ÖVP és az FPÖ koalíciója

Sebastian Kurz kedden kijelentette, hogy az FPÖ-vel szeretne koalíciós tárgyalásokat kezdeni. Heinz-Christian Strache kora délután sajtótájékoztatón reagált Kurz felkérésére, ahol elmondta, elfogadta a felkérést és indulhatnak a tárgyalások. Sebastian Kurz elmondta, azt szeretné, ha már szerdán megkezdődnének a tárgyalások. A múlt vasárnap tartott osztrák parlamenti választások során a Sebastian Kurz vezette ÖVP kapta a legtöbb szavazatot, a második erő az SPÖ lett, néhány tizeddel megelőzve az FPÖ-t. Kurz célja, hogy karácsony előtt felállhasson az új osztrák kormány.

A cseh elnök becherovkás fegyvert fogott a kamerák előtt

Milos Zeman, Csehország leköszönő elnöke egy prágai sajtókonferencián egyik pillanatról a másikra elővett egy AK-47-es replikát, aminek az aljába egy Becherovka volt szerelve. A fegyver törzsén az "újságíróknak" felirat szerepelt. A 73 éves cseh elnök szerint az újságírókat likvidálni kellene, mert megmérgezik a közvéleményt. Az újságírók az egész fegyveres dolgon jót nevettek. Milos Zemannak már korábban is voltak nagy húzásai, 2002-ben "hiénáknak" nevezte az újságírókat, de gyakran "agymosóként" is hivatkozik rájuk. A Freedom House jelentése szerint a Cseh Köztársaság a sajtószabadság tekintetében a 21. helyen áll.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére