Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2017.10.23. 19:59

Orbán Viktor tízezer ember elõtt tartott beszédet, míg az úgynevezett demokratikus ellenzék otthon vagy kávézókban ünnepelt. Eközben atomtöltettel szállhatnak fel amerikai gépek. Az ünnepnap legfontosabb hírei a 888-on!
Orbán: márciusban újrakezdjük és áprilisban győzni fogunk

Ha elvész a szabadság, ha elvész a nemzeti függetlenség, mi magunk is elveszünk – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Terror Háza Múzeum előtt rendezett október 23-i díszünnepségen. A kormányfő úgy fogalmazott: a szovjet uralom egy történelem nélküli térbe taszított bennünket, meg akarta semmisíteni a múltunkat és a kultúránkat is. Mint mondta, a fizikai és szellemi terror megismétlődése ellen a nemzeti emlékezet a legerősebb fegyver.

A bátor ellenzéki politikusok egy kávézóban mondták el ünnepi beszédeiket

Az esős idő némileg visszavetette a küszöbön álló kormányváltást, hiszen Gulyás Mártonék által összetákolt agorás banda is meghátrált, nem is beszélve Juhász Péterről, aki az idei '56-ot teljesen szkippelte. Bizonyára  a tavalyi balhé sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy ma inkább otthon marad a jó meleg szobácskájában, ha majd úgy adódik, akkor Facebookon üzen lelkes szektájának. Karácsony Gergely és Szigetvári Viktor azonban félelmet nem ismervén úgy döntöttek, hogy beszédet mondanak 1956 alkalmából. Egy kávézóban.

Huszonnégy órán belül atomtöltettel szállhatnak fel az amerikai bombázók

A hír hallatán könnyen azt hihetjük, ismét a hidegháborús időszakba csöppentünk, hiszen az amerikai légierő a Szovjetunió szétesése óta nem szánta el magát olyan drasztikus lépésre, mint most.

A végére egy kis ünnepi zene 1956 hőseire emlékezvén!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére