Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2017.07.28. 19:59

Késes támadás történt Hamburgban, Észak-Korea ismét rakétát tesztelt, Bernek Péter pedig hatalmasat úszott 200 méter háton. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Késes támadás történt Hamburgban

A támadás következtében egy ember meghalt, többen megsérültek. Szemtanúk beszámolója szerint az elkövető besétált egy boltba, és válogatás nélkül kezdte el támadni a bent tartózkodókat. A támadót a rendőrség emberei végül letartóztatták, az indíték egyelőre nem ismert. 

Észak-Korea ismét rakétát tesztelt

A kommunista rezsim új rakétatesztet hajtott végre, Japán, Dél-Korea és az Egyesült Államok is megerősítette a hírt. Ez már a tizennegyedik rakéta, amit kilőtt 2017-ben Észak-Korea, a mostani töltet a Japán-tengerbe, a kizárólagos gazdasági övezetbe csapódott. A Pentagon jelenleg is folytat vizsgálatokat.

Bernek Péter hatalmasat úszott 200 méter háton

Bernek Péter az egyes pályán úszott ma aranyéremért. Rylov már az elején messze megelőzte a mezőnyt, Péter a hatodik helyen végzett. Igen erős mezőnyben úszott Bernek Péter (az ötös pályán például a szám olimpiai címvédője, Ryan Murphy versenyzett), ám 1:55:58-as idejével országos és egyéni csúcsot is úszott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére