Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2017.05.02. 19:59

Benyújtották a jövõ évi költségvetést; vagyonnyilatkozati eljárás indul Botka ellen; a románok ismét elkezdtek rettegni a magyaroktól. A nap legfontosabb hírei.
Benyújtották a jövő évi költségvetést

Benyújtotta a nemzetgazdasági miniszter kedden a jövő évi költségvetési törvényjavaslatot, amelyet a munkából élők költségvetésének nevezett; a büdzsé végszavazása várhatóan június 15-én lesz az Országgyűlésben. Munkaadói képviseletek szerint a javaslat reális és kiegyensúlyozott. Varga a változások közül kiemelte a családi adókedvezmény 35 ezer forintra való növekedését, amelynek nyomán évi 420 ezer forint marad egy átlagos kétgyermekes családnál. Tájékoztatása szerint a kisvállalati adó 1 százalékponttal 13 százalékra mérséklődik, és a nyugdíjasok az idén először nyugdíjprémiumot is kapnak a magasabb infláció miatti nyugdíjkompenzáció mellett.

Vagyonnyilatkozati eljárás indul Botka ellen

Botka László nemrég luxusterepjáróját, luxus nyaralásait, most pedig milliós Rolex óráit felejtette ki vagyonnyilatkozatából. Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője szerint sokan kíváncsiak lennének mennyi lehet Botka valós vagyona. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje hónapok óta a "Fizessenek a gazdagok" szlogennel kampányol. Petneházy Attila kormánypárti képviselő szerint Botka legutóbb Nyíregyházán próbálta eljátszani a nép egyszerű gyermekét. A képviselő elmondta, hogy a szegedi közgyűlésben a kormánypártiak vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményeznek Botka László ellen.

A románok ismét elkezdtek rettegni a magyaroktól

A magyar kormány "románellenes" propaganda-főosztályaként állították be a bukaresti médiában a magyarországi Trianon 100 nevű kutatócsoportot, amely a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Lendület nevű, fiatal kutatók számára kiírt pályázatán harmincmillió forintos támogatást nyert a békeszerződéssel kapcsolatos ismeretek kiegészítését, összegzését és közzétételét célzó ötéves projektre. A felháborító esetről ITT olvashatsz bővebben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére