Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.12.09. 19:59

Orbán: Közép-Európa a reneszánszát éli; véget ért a tragikomédia Érpatakon; rengeteg migráns jutott át Ceutába.
Orbán: Közép-Európa a reneszánszát éli

Orbán Viktor szerint a magyarok és a lengyelek megértették, hogy a kezükbe kell venniük a sorsukat, és a történelemtől esélyt kaptak, hogy egymással összefogva Európa és a világ legsikeresebb térségévé tegyék Közép-Európát. Ezen dolgozik a V4, ennél kisebb célt nem érdemes kitűznünk. Közép-Európa a reneszánszát éli, folyamatosan és dinamikusan fejlődik és erősödik – mondta a miniszterelnök Krakkóban.

Véget ért a tragikomédia Érpatakon

Szeptember 6-án feloszlatta magát az érpataki képviselő-testület. A döntést a település polgármestere, Orosz Mihály Zoltán saját sikereként értékelte. A helyi választási bizottság azonban úgy döntött, hogy eljárási szabályt sértett az érpataki önkormányzat képviselő-testülete, amikor saját magát feloszlatta. A döntés ellen fellebbeztek, de a Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta a hatóság ítéletét, így nem lehet időközi választást tartani Érpatakon.

Rengeteg migráns jutott át Ceutába

Összesen 438 fekete-afrikai migránsnak sikerült úgy átjutni az Európai Unió területére, hogy még csak a kontinenst sem kellett elhagyniuk. A Marokkóban található spanyol területre, Ceutába másztak át a migránsok, amely évek óta küzd a migrációs nyomással. A spanyol belügyminiszter tájékoztatása szerint a migránsok nagy részét már sikerült elkapniuk, de mintegy 20 százalékukat továbbra is keresik még.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére