Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.05.13. 19:59

Kampány indul a kényszerbetelepítés ellen; holtpontra jutottak az EU-s tárgyalások Törökországgal; bebizonyosodott, hogy Oroszországban államilag támogatták a doppingolást a Szocsi olimpia elõtt. A nap legfontosabb hírei.
Kampány indul a kényszerbetelepítés ellen

Tájékoztató kampányt indít a kormány a kényszerbetelepítés elleni népszavazásról – olvasható a kormány Facebook-posztjában. A kampány fő üzenete: „Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!” Szijjártó Péter Külgazdasági- és Külügyminiszter szerint nem nyomást akarnak gyakorolni Brüsszelre a népszavazással, hanem világos politikai álláspontot fognak közölni.

Holtpontra jutottak a tárgyalások Törökországgal

Volkan Bozkir európai ügyekért felelős török miniszter kijelentette, jelen pillanatban "nem nagyon bízik benne", hogy létrejön a vízumliberalizációs megállapodás a felek között. A török miniszter szavai fokozzák az aggodalmakat az Európai Unió és Törökország közötti migrációs egyezmény jövőjét illetően. Sokan ugyanis attól tartanak, hogy amennyiben az unió nem szünteti meg a vízumkötelezettséget, a törökök válaszlépésként megnyitják a határokat az EU-ba igyekvő menekültek előtt.

Oroszországban államilag támogatták a doppingolást

Grogorij Rodcsenkov az oroszországi doppingellenes laboratórium egykori vezetője felfedte, hogy az oroszok egy államilag támogatott doppingprogramot működtettek a Szocsiban rendezett 2014-es téli olimpia ideje alatt. Rodcsenkov felfedte, hogy az orosz doppingellenes ügynökök és az FSZB – az orosz titkosszolgálat – együttműködött a minták kicserélésében. A titkosszolgálat emberei éjjelente betörtek a laborba és kicserélték a szennyezett mintákat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére