Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.02.17. 19:59

Putyinnal tárgyalt Orbán Viktor; Robbanás rázta meg a török fõvárost; Juncker szerint Merkelt igazolja majd a történelem.
1. Putyinnal tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor az évszázad üzletének nevezte a paksi bővítést a Vlagyimir Putyinnal való tárgyalásokat követően. A sajtótájékoztatón az orosz elnök elmondta, hogy Magyarország fontos partnere Oroszországnak Európában. Orbán szerint eredményes tárgyalásokon vannak túl. A kapcsolatok jól fejlődnek, ez pedig kész csoda, hiszen kedvezőtlen környezetben kell javítani a két ország kapcsolatain. A bevándorlási válság kérdésében összhang alakult ki a felek között, Vlagyimir Putyin egyenesen szimpatikusnak nevezte a magyar álláspontot.

2. Robbanás rázta meg a török fővárost

Hatalmas robbanás rázta meg a török fővárost szerdán kora este. Az autóba rejtett pokolgép alig néhány száz méterre a parlamenttől robbant fel, de a közelben számos kormányzati épület is található. Az egyik közelben lévő kormányzati épületben épp egy magas biztonsági fokozatú tanácskozást tartottak a török elnök, Recep Tayyip Erdogan jelenlétében. Az eddigi információk alapján 18 ember vesztette életét, illetve további 45 ember megsebesült a detonáció miatt. A török kormány szerint terrortámadás történt.

3. Juncker szerint Merkelt igazolja majd a történelem

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker szerint Angela Merkel sikerrel kezeli a migránsválságot, így nincs mitől félni. A bizottság elnöke szerint a történelem majd a német kancellárt fogja igazolna, és az összes bírálójánál tovább maradhat hivatalban. Juncker elmondta, hogy az összes többi uniós tagállam kormányfőjének be kellene látnia, hogy a válságot csak együtt tudják megoldani. A brüsszeli vezetés láthatóan még mindig egy párhuzamos univerzumban él.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére