Ugrás a tartalomhoz

Szerzői jogok

A három nyolcas arculata, valamint a három nyolcason található minden tartalom (így különösen bármely cikk, fotó, film, grafika és egyéb szerzői mű) szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jog jogosultja a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124..; cégjegyzékszám: 01-10-047955 ; adószám: 24785725-2-44 ; a továbbiakban: Szolgáltató).

A Szolgáltató fenntart minden jogot a három nyolcas bármely részének, bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye és hozzájárulása nélkül tilos a három nyolcas tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani és terjeszteni. Ez a tilalom kiterjed a három nyolcas tükrözésére is, azaz arra az esetre, ha az a három nyolcas tartalmának lementésére, majd a nyilvánossághoz való újraközvetítésére irányul. A három nyolcas tartalmának egyes részeit a látogató – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a tartalom így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A három nyolcason megjelent értesüléseket átvenni csak változatlan formában, valamint a három nyolasra (www.888.hu) történő egyértelmű hivatkozással lehet.

A 888.hu a Szolgáltató javára bejegyzett domain név; használata – hivatkozás kivételével – a Szolgáltató előzetes írásos engedélyéhez kötött.

A hírügynökségek és egyéb szolgáltatók három nyolcason felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A szerzői jog megsértésének polgári jogi (a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény XIII. fejezet) és büntetőjogi (Btk. XXXVII. fejezet) következményei lehetnek.

Felhasználóknak lehetősége van a Szolgáltató bizonyos cikkeihez saját tartalmat illetve hozzászólásokat fűzni, amelyek a többi felhasználó számára is láthatóvá válnak. A Felhasználó a hozzászólásokban feltöltött tartalommal kapcsolatos, az adott tartalom valamennyi elemére és részére kiterjedő tulajdonjogát átengedi a Szolgáltatónak. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a törvényileg és/vagy erkölcsileg megkérdőjelezhető tartalmakat eltávolítsa.

Vissza az oldal tetejére